Lunchmeny v.21
Serveras mån-fre 11:00-14.30
Måndag 19/5
- Värdshuslåda serveras med potatisstomp, bacon, purjolök & rödvinssky.
-Isterband serveras med stuvad potatis & rödbetor.
- Äggpanerad flundrafilé serveras med kokt potatis & dillsås.
- Dagens pasta
Tisdag 20/5
- Mozzarella- & tomatfylld kycklingfilé serveras med rostad potatis samt pestosås.
-Raggmunk med stekt fläsk & lingon.
-Stekt fläsk med kokt potatis & löksås.
- Vitvinsångad sejfilé serveras m. kokt potatis & räksås.
Onsdag 21/5
- Jägarschnitzel med stekt potatis & champinjonsås.
- Smörstekt strömming serveras med potatispure, skirat smör & lingon.
-Nasi goreng
-Dagens pasta
Torsdag 22/5
- Biffstroganoff serveras med ris.
- Smörstekt koljafilé serveras med kokt potatis & hummersås.
-Hemmagjorda köttbullar serveras med potatismos, gräddsås samt lingon.
- Dagens pasta.
Fredag 23/5
- Grillad fläskfile serveras med rostad potatis & parmesansås.
- En extra rätt
- Panerad tilapiafilé serveras med kokt potatis & skagenröra.
- Dagens pasta (choritzopasta med paprika, purjolök & parmesan).
*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn
Från måndag till torsdag så kör vi även kvällens tips! Följ oss på våra sociala medier för att se vad som serveras för kvällen.